دیدار رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت استان مرکزی با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک

۳۰ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۸ کد : ۴۷۰۱۷ اخبار اصلی
دیدار دکتر معصومی، رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت استان مرکزی و همکاران این حوزه با دکتر جواد نظری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.

در این نشست موضوعات مختلفی از جمله ارتقای همکاری‌های مشترک در زمینه خدمات بهداشتی و درمانی و استفاده بهینه از منابع موجود در دو حوزه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
دکتر نظری در این جلسه ضمن تأکید بر اهمیت همکاری‌های میان‌بخشی در حوزه سلامت، به نقش مؤثر صنعت نفت در تأمین سلامت کارکنان و خانواده‌های آنان اشاره کرد و از آمادگی دانشگاه علوم پزشکی اراک برای تقویت این همکاری‌ها خبر داد.
همچنین، دکتر معصومی با بیان چالش‌های موجود در حوزه بهداشت و درمان صنعت نفت، خواستار گسترش تعاملات و استفاده از تجربیات دانشگاه در ارتقای سطح خدمات بهداشتی و درمانی کارکنان صنعت نفت شد.

کلیدواژه‌ها: درمان صنعت نفت دانشگاه علوم پزشکی اراک خدمات بهداشتی دکتر نظری دکتر معصومی